FERESTRE CARE DISPUN DE ACEASTA TEHNICA

IKD®: GEALAN în calitate de precursor

GEALAN este un adevărat precursor în ceea ce privește producția de profiluri umplute cu spumă din fabrică, primele profiluri pentru ferestre și accesorii umplute cu spumă fiind lansate pe piață încă din anul 2010.

Cunoștințe dobândite pe baza experienței

GEALAN dispune în prezent de cunoștințe solide privind implementarea acestei tehnologii la nivelul producției de profiluri.

Alte avantaje

  • Clienții GEALAN primesc profilurile umplute cu spumă încă din fabrică.
  • Nu sunt necesare investiții suplimentare în cazul operatorilor.
  • Proces obișnuit de fabricație pentru clienți.
  • Profilurile IKD® sunt reciclabile.

Utilizare consecventă

GEALAN utilizează în mod specific tehnologia de aplicare a spumei IKD® în cadrul unor sisteme și produse diverse, pentru îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare.

Tehnologia de izolare intensivă integrată IKD® de la GEALAN oferă pentru prima dată producătorilor de ferestre posibilitatea de a fabrica în mod rațional și economic ferestre care să satisfacă cerințele extreme în materie de termoizolare.

FERESTRE CARE DISPUN DE ACEASTA TEHNICA

În cazul izolării intensive integrate IKD® nu sunt necesare investiții în noi utilaje. Spuma este introdusă direct în camera principală a profilului în cadrul procesului de extrudare.

Profilul este livrat producătorului de ferestre deja umplut cu spumă, în formă de bare. Descoperiți utilizarea tehnicii IKD® pentru producția de ferestre sub forma unui clip video.

Descărcare: clip video în format .wmv (200 MB)

AVANTAJE PENTRU CONSTRUCŢIA DE FERESTRE

Pentru a obține caracteristici remarcabile de termoizolare, nu este necesară aplicarea manuală a manșoanelor de inserție la nivelul profilurilor. Profilurile sunt livrate deja umplute cu spumă.

Spuma este introdusă direct în camera principală a profilului în cadrul procesului de extrudare. Profilul este livrat producătorului de ferestre deja umplut cu spumă, în formă de bare.

În combinație cu tehnica STV®, în cazul elementelor de dimensiuni standard se poate renunța integral la rigidizarea din oțel. Astfel, rezultă o greutate mai mică și reducerea costurilor (de transport), precum și facilitarea lucrărilor de montaj.

Datorită miezului dur de spumă și lipirii sticlei pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei, profilurile IKD®, fabricate în combinație cu tehnica STV®, fac mai dificilă îndepărtarea prin efracție a elementelor.

Spuma se lipește de profil prin presiune, nu prin îmbinare la nivelul suprafeței. De aceea, la tăierea componentelor ferestrei, spuma se îndepărtează ușor și poate fi astfel reciclată separat.

Procesele de debitare, sudare și debavurare sunt efectuate ca de obicei.

Caracteristici sporite de termoizolare

Profilurile de cercevea umplute cu spumă utilizând tehnica IKD® ating în combinație cu vitrajul static uscat STV® coeficienți Uf < 0,89 W/(m²K).