O COMBINAȚIE INGENIOASĂ
Sistemul combinat inovator S 9000

AVANTAJELE
S 9000

Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Geometrie modernă de etanșare mediană

Etanșarea mediană flexibilă pentru falțul ramei oarbe contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare. Suplimentar, elementele de feronerie protejează împotriva infiltrării umidității și asigură deschiderea mai ușoară, în special în cazul unor temperaturi exterioare scăzute.

  1. Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
  2. Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
  3. Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
  4. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
  5. Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

O adâncime de inserție a sticlei mai mare datorită înălțimii de suprapunere de 26 mm, pentru o izolare termică îmbunătățită.

Forme din oțel perfect adaptate pentru o stabilitate și o termoizolare optimă.

6 camere continue la nivelul ramelor oarbe, cercevelelor și stâlpilor pentru o izolare termică și fonică excelentă.

GEALAN-FUTURA®

FERESTRE ADECVATE PENTRU LOCUINȚE PASIVE, DISPONIBILE ȘI ÎN VARIANTA COLORATĂ

GEALAN-FUTURA® este combinația de profiluri individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profiluri standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Noua ușă culisantă cu ridicare S 9000
Aspect modern fără limite

Acum este ușor să vă simțiți bine acasă

Componentele culisante sunt un element clasic de stil al locuințelor moderne, deoarece suprafețele generoase din sticlă ale acestora conferă senzația de confort și eleganță. Noua ușă culisantă cu ridicare S 9000 de la GEALAN îndeplinește cu brio cerințele privind aspectul și funcționalitatea.

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii anulează distincția dintre interior și exterior.

Chiar și în varianta de bază cu elemente standard de rigidizare și fără măsuri suplimentare, noua ușă culisantă cu ridicare prezintă un coeficient foarte bun privind izolația termică, Uf 1,3 W/(m²·K).

În noul sistem se pot utiliza fără probleme geamuri triple moderne cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).

Cu o structură modernă, cercevea îngustă și profil inovator al vitrajului pentru o suprafață vitrată mai extinsă.

Datorită coeficienților optimi în materie de termoizolație disponibili deja în versiunile standard, prelucrării optime și soluțiilor detaliate inovatoare.

Ușile culisante cu ridicare cu suprafața acrylcolor care și-a dovedit utilitatea practică se impun prin calitatea durabilă și constantă a suprafețelor. Acestea oferă suficientă libertate pentru construcții noi și lucrări de renovare.

Datorită diverselor posibilități de design, diferitelor tipuri de deschidere și variantelor multiple de culori ale suprafețelor.

Clasic

Aspect simetric

Chiar și în varianta standard de execuție, lățimea vizibilă de 100 mm a cercevelei este foarte îngustă.

Orientat către design

Suprafață vitrată extinsă în cerceveaua fixă

În cazul acestei variante speciale, cerceveaua obișnuită este înlocuită în panoul fix printr-un profil al vitrajului vizibil mai îngust. Această etapă reduce lățimea vizibilă a componentei fixe cu peste 50%, în condițiile în care proprietățile de izolare termică rămân neschimbate.

UȘĂ DE INTRARE ÎN CADRUL SISTEMULUI S 9000

Complet încrezător în viitor

Grație adâncimii de construcție de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. O cameră extinsă de rigidizare, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie asemenea îmbinării fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

De asemenea, ușa de intrare S 9000 se remarcă prin soluția de sistem privind lăcrimarul, care pune în valoare elementele ușii nu doar din punct de vedere al aspectului. Aceasta asigură o protecție optimă împotriva ploilor torențiale și etanșeitate maximă datorită garniturilor tip perie în straturi multiple din zona pragului.

  • izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne cu 5 camere
  • gamă de culori variată
  • protecție optimă împotriva ploilor torențiale
  • adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm (cu STV® până la 54 mm)
  • stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare și rigidizărilor corespunzătoare la nivelul colțurilor

Prag combinat cu izolație termică ridicată

Pragul pentru elementele de uși pentru locuințe sau balcon poate fi utilizat în mod flexibil în cadrul tuturor sistemelor de 74 mm și 83 mm pentru lucrări de renovare sau construcții noi.

Poate fi utilizat de către persoane cu dizabilități

Înălțimea de doar 20 mm garantează o trecere facilă din interior către exterior – îndeplinind simultan cerințele de izolare termică și etanșeitate.

Clasic

Prin intermediul variantei clasice a ușilor de intrare puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă de intrare, conform preferințelor dumneavoastră.

Design

Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul variantei de design oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică. Astfel, aceasta oferă mai multă libertate în ceea ce privește aspectul, facilitând totodată îngrijirea ușii de intrare datorită lipsei pragului.

PROCESUL DE COLORARE ÎN CADRUL SISTEMULUI S 9000

acrylcolor

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

O multitudine de folii decorative

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Ferestrele din gama Decor dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.

Carcasă de căptușire din aluminiu

Ferestrele din sistemul de profiluri S 9000 și carcasele din aluminiu de calitate superioară combină avantajele aluminiului și ale materialului plastic. Funcționalitatea ridicată și aspectul modern conferit de aluminiu, orientat către design, oferă imobilelor o notă de exclusivitate – împreună cu termoizolația excelentă a sistemului de ferestre din material plastic. Ferestrele din material plastic cu carcase de aluminiu colorate, de calitate superioară, nu sunt doar rezistente și durabile; acestea sunt disponibile, de asemenea, într-o gamă variată de culori, pentru toate gusturile.

Paleta de culori acrylcolor

acrylcolor Standard GEALAN-KUBUS®

RAL 7015: Gri ardezie

RAL 7016: Gri antracit

RAL 7040: Gri fereastră

RAL 8014: Maro sepia

Aluminiu alb similar RAL 9006*

Argintiu similar RAL 9007*

RAL 9005: Negru intens

RAL 7039: Gri cuarț

RAL 9010: Alb imaculat

DB703*

Valabil pentru toate culorile: Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări tehnice. Culorile din imagini nu prezintă caracter obligatoriu.
* Vă rugăm să țineți cont în acest sens de „Acord special nuanțe metalice”.

Elemente decorative

Standard

Außerstandard