SISTEMUL DE PROFILURI S 8000 G
Pentru un confort ambiental perfect

AVANTAJELE S 8000 G

Eficiența economică ca principiu

Sistemul de profiluri S 8000 G demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime constructivă de 74 mm – pentru o prelucrare fără probleme, în mod economic, în cadrul întreprinderii specializate în producția ferestrelor.

 • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună
 • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel
 • Geometria profilurilor bazată pe utilizarea rațională a materialelor protejează resursele și prin aceasta, mediul înconjurător
 • Un singur element de rigidizare din oțel pentru ramă, cercevea și stâlpi
 • Opțional, climat interior îmbunătățit și confort ambiental sporit datorită sistemului brevetat de ventilație GECCO – pentru o circulație controlată a aerului între exterior și interior
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Stabilitate: planificare la scară largă

La dezvoltarea sistemului S 8000 G, o atenție specială a fost acordată stabilității profilurilor. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel.

Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.

 • Înălțimea maximă a elementelor pentru ferestre depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată aferentă.
 • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forțe puternice.
 • Rigidizările stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.

STRUCTURĂ FLEXIBILĂ CU CAMERE MULTIPLE

 • Stabilitate excelentă datorită rigidizărilor din oțel de la nivelul ramelor oarbe și cercevelelor
 • Foarte ușor de curățat datorită falțului de mari dimensiuni al ramei oarbe
 • opțional, disponibil în varianta încastrată, cu șipcă pentru sticlă cu înclinare dublă sau în varianta semi-încastrată, cu șipcă rotundă pentru sticlă

S 8000 G cu 5 camere

USĂ DE INTRARE ÎN CADRUL SISTEMULUI S 8000 IQ

Rigidizări din oțel de mari dimensiuni

Pentru îndeplinirea cerințelor statice necesare, GEALAN a dispus barele de distanțare aferente ușii sale pentru locuințe din cadrul sistemului S 8000 G în așa fel încât acestea să poată susține elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Datorită acestei poziționări speciale a barelor de distanțare la o adâncime constructivă de 74 mm, poate fi utilizat un element din oțel cu o rigiditate la încovoiere cu 30% mai mare. Elementele de rigidizare­ sunt frezate în prealabil pentru o montare rapidă a broaștei­. Suporturile pentru ­praguri a căror eficiență a fost deja dovedită în cadrul celorlalte sisteme GEALAN asigură și în cazul profilului S 8000 G o îmbinare optimă dintre cadrul­ ușii de intrare și prag.

O gamă variată de accesorii

Pentru a îmbunătăți semnificativ rigiditatea la torsiune și la nivelul colțurilor a cercevelei ușii de intrare, sunt disponibile colțare de îmbinare cu fixare prin sudură. Gama variată de accesorii permit construirea tuturor tipurilor obișnuite de uși de intrare. În profilul ușii de intrare pot fi montate orice elemente de feronerie și sisteme de închidere disponibile în comerț, precum și materialele de umplutură disponibile în mod curent pe piață de până la 46 mm. Ușile de intrare din cadrul sistemului S 8000 G pot fi fabricate cu deschidere către interior sau exterior. Profilul de uși de intrare este disponibil în varianta standard în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).

Prag pentru uși de intrare și uși de balcon adecvate pentru persoanele cu dizabilități

Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.

 • Izolare termică excelentă – proces izoterm optim
 • Elementele de feronerie ale ușii de balcon, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar
 • Sunt posibile toate variantele de montaj (montaj între rama oarbă sau ca variantă înșurubată la nivel interior)
 • Pragul poate fi utilizat pentru sisteme cu o adâncime constructivă de 74 mm și 83 mm
 • Rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare
 • Acoperirea suportului pragului camuflează șuruburile de fixare de la baza falțului

DESIGN COLORAT

Paleta de culori acrylcolor

acrylcolor-Standardfarben S 8000 G

RAL 7016: Gri antracit

RAL 9005: Negru intens

RAL 7039: Gri cuarț

DB703*

Valabil pentru toate culorile: Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări tehnice. Culorile din imagini nu prezintă caracter obligatoriu.
* Vă rugăm să țineți cont în acest sens de „Acord special nuanțe metalice”.