GEALAN SMOOVIO
Sistemul inovator de glisare de la GEALAN

Calitatea vieții

Asigură calitatea vieţii fără compromisuri

Noua generaţie de elemente glisante

Spațiul de locuit este prețios și, prin urmare, trebuie folosit în mod optim. Pentru prima dată, GEALAN-SMOOVIO combină confortul sporit al soluțiilor pentru glisare cu o etanșeitate excepțională. O combinație de elemente de fixare nou dezvoltate, o geometrie inovatoare a profilelor și garnituri optimizate face totul posibil.

AVANTAJELE GEALAN-SMOOVIO

  • Glisare fără efort
  • Economisire miraculoasă de spaţiu
  • Impermeabil la vânt
  • Etanş la ploaie
  • Izolare termică ridicată
  • Izolare fonică optimă
  • Design elegant, minimalist

Economisire de spaţiu şi deschidere

GLISARE RELAXATĂ – ȊNCHIDERE ETANŞĂ

La ferestrele glisante de până acum, avantajul confortului a fost adesea plătit cu preţul unui nivel mai scăzut de etanșeitate. Datorită mecanismului de ȋnchidere elaborat, acest dezavantaj este acum de domeniului trecutului datorită noului sistem de glisare GEALAN.

CREAȚI SPAȚII LIBERE PREȚIOASE

Elementele glisante măresc semnificativ spațiul de locuit. Cu ajutorul acestora, spaţiul de pivotare al ferestrelor și al ușilor este eliminat. Astfel, ȋn cameră poate fi folosit chiar şi spaţiul din fața ferestrei. La planificarea schiţelor, elementele glisante oferă un potenţial incredibil în crearea unor spaţii libere de preţuit.

PUR ŞI SIMPLU ETANŞ

… ÎN ORICE CONDIŢII METEOROLOGICE

Nivelurile de etanşare circulare fără lacune garantează, atunci când sunt închise, o etanşeitate extraordinaă împotriva impacturilor din exterior.

COMPONENTE PREMIUM

În secret, componentele inteligente își îndeplinesc funcţiile. Sistemele speciale de role și tehnologia de închidere excepțională asigură funcționarea fără probleme și etanșeitatea ridicată

Tipuri de deschidere

Schema A

Schema C

Colorare în sistemul GEALAN-SMOOVIO

RealWood – FOLIE DECORATIVĂ EXCLUSIVĂ

Arată și se simte ca lemnul natural

Aceste folii nu sunt fabricate din lemn natural.

Decor

Standard

Außerstandard

Pentru toate culorile se aplică: Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări tehnice. Imaginile culorilor nu sunt obligatorii.