SUPRAFEȚE
Culoare care fascinează

Design colorat

Frumusețe atemporală

Ferestrele și ușile colorate prezintă o importanță deosebită în ceea ce privește design-ul fațadelor. Clădirile devin astfel adevărate puncte de atracție și își mențin „cartea de vizită” distinctivă. În calitate de componente ale fațadei, ferestrele, ușile de intrare și ușile culisante cu ridicare sunt expuse radiației solare, influențelor mediului înconjurător sau atmosferice și impacturilor mecanice. Prin urmare, este evident că nu toate profilurile colorate sunt identice.

Cerințe estetice, tehnologie inovatoare

acrylcolor

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Folii decorative

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Acestea se recomandă drept un element clasic de stil în cazul lucrărilor de renovare a clădirilor vechi, precum și în ceea ce privește proiectarea peisagistică. Ferestrele cu aspect de lemn dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic­, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.

NOU: RealWood®

Natural look

You can find many different wood decor foils for plastic windows. However, only the Realwood foils give your windows a particular look and a special feeling. Realwood foils do not shimmer as much as standard wood decor foils. They have an attractive embossing and give plastic windows the natural appearance of wood, even if they are not made of wood. Concerning the colour effect the new foils, which are available in six attractive plain colours, have a special appeal characterized by a surface, which is much closer to the look of genuine wood. The functional advantages cannot be denied, as they are convincing thanks to their high durability to the UV and weather resistance, and due to their surface structure they require little maintenance and are stain-resistant.

RealWood – Wood Decor Foils

Look and feel

Realwood RAL 5011

Realwood RAL 5011

Art. Nr. 4364006

Lieferanten-Nr.

Realwood RAL 6009

Realwood RAL 6009

Art. Nr. 4364021
Lieferanten-Nr.

Realwood RAL 7016

Realwood RAL 7016

Art. Nr. 4364003
Lieferanten-Nr.

Realwood RAL 7039

Realwood RAL 7039

Art. Nr. 4364047
Lieferanten-Nr.

Realwood RAL 9001

Realwood RAL 9001

Art. Nr. 4564054
Lieferanten-Nr.

Realwood RAL 9010

Realwood RAL 9010

Art. Nr. 4564053
Lieferanten-Nr.

These foils do not consist of real wood.

Carcase de căptușeală din aluminiu

Posibilități multiple

Pentru anumite profiluri, GEALAN oferă posibilitatea de montare, cu ajutorul clipsurilor, a unor carcase din aluminiu fabricate în mod individual pe partea exterioară a ferestrei. Astfel, rezultă o rezistență ridicată ­și o durabilitate a ferestrei.

Ferestrele din material plastic cu carcase de aluminiu colorate, de calitate superioară, nu sunt doar rezistente și durabile; acestea sunt disponibile, de asemenea, într-o gamă variată de culori, pentru toate gusturile. Aceste ferestre îmbină avantajele aluminiului și material plastic. Funcționalitatea ridicată și aspectul modern conferit de aluminiu, orientat către design, oferă imobilelor o notă de exclusivitate – împreună cu termoizolarea excelentă a sistemului de ferestre din material plastic.