STABILITATE
Planificare și design la scară largă

Ferestre care dispun de această tehnică

Stabilitatea garantează dimensiuni mari

La dezvoltarea sistemelor de profiluri, o atenție specială a fost acordată stabilității profilurilor. Camerele principale de mari dimensiuni pot susține rigidizări stabile din oțel. Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.

Soluția GEALAN

  • stv

    Mai multă stabilitate datorită STV®

    In cazul tehnicii de lipire dezvoltate de Gealan STV (vitraj static uscat) sticla se lipeste de profilul de cercevea cu ajutorul unei benzi special concepute pentru constructia de ferestre. Combinarea tehnicii STV cu regidizarea uzuala cu otel face posibila realizarea de elemente mult mai mari decat pana acum si conduce la avantaje clare privind functionarea. Totodata, lipirea sticlei si a cercevelei imbunatateste rezistenta anti-efractie facand mai dificila indepartarea elementelor.

  • Se inchid cu precizia unui seif

    Ferestrele Gealan STV conving prin imbinarea perfecta a tocului si a cercevelei. Prin fixarea sticlei de cercevea cu ajutorul benzi STV sunt evitate deformarile si torsiunile chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni. Astfel chiar si peste ani de utilizare ferestrele tale Gealan STV se vor putea deschide si inchide usor, cu precizia unui seif.